Şebokolik Ekibi’ne Siz De Katılın

Tarih : 31/ 08/ 2010

Şebokolik Ekibi’ne katılmak için aldığımız onlarca mail sonucunda, yeni projelerde bize yardım edebilecek, deneyimli arkadaşları aramıza almaya karar verdik.

İlanları forumda düzenli olarak yayınlıyoruz,ancak websitesinden de bu ilanları takip edebilirsiniz. İlanlara başvurmak için forumdaki konu başlığını kullanabilirsiniz veya  sebokolikbilgi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

İlanlarla ilgili olarak belirtmek gerekirse, Şebokolik Dergi’nin 8 sayısında bulunan 6 editörden 4ü dergi sayıları sonrası gelen başvurular sonucunda bizimle yer aldı.

İlanlara başvururken özellikle başvuracağınız alanda deneyimli olmanız gerekmekte.

31 Ağustos 2010 günü itibariyle, Şebokolik Ekibi – Şebokolik Dergi – Şebokolik Tv ekiplerinden aramıza katacağımız yeni üyelere dair ilanlarımız şöyle.


Görev: Muhabir
Şehir: Bursa
İş Tanımı: Şebokolik Dergi ve özellikle Şebokolik Tv için, 2 kanalda da yayınlanacak röportajlarda yer alacak bayan Şebokolik aranıyor.Bursa’da yer alan Resimli Bar, Kat 3 ve Bursa Suare konser alanına yakın Şebokolikler başvurabilir.


Görev: Muhabir
Şehir:Antalya
İş Tanımı: Şebokolik Dergi ve Şebokolik Tv için, Antalya’da bu ayki festivallere katılabilecek Şebokolik aranıyor. Katılan kişi,festivallerle ilgili röportaj, inceleme yazılarıyla ekibe katkıda bulunacak. Antalya’da 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Rock Tatili Foça Mini Fest ve  24-25-26 eylül tarihlerinde gerçekşecek Oktober Fest’e katılacak arkadaşlar başvurabilir.


Görev: Yazar
İş Tanımı:Müzisyenler, dizi,sinema ve özellikle yeni albümler hakkında inceleme yazabilecek Şebokolik aranıyor. Başvuran Şebokoliklerin bu konuda kendilerine ait örnek bir inceleme göstermesi,yahut başvururken bir adet örnek yazı hazırlayıp başvurularına eklemesi gerekmektedir.


İlanlar ihtiyaç doğrultusunda belirli periyotlarla güncellenecek ilgili forum başlığını ve websitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz..

Yorumla

  1. Posted by Su on February 3rd, 2011, 13:33

    Yazar olabilirim. Sanırım. Sizin için bi örnek hazırlyıcam bugün. Yarın teslim ederim.

  2. Posted by birsen on May 26th, 2011, 10:13

    Yazarlık yapmak istiyorum. Yazı göndereceğim ama nasıl bir yazı göndereceğime karar veremedim.

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.