Şebokolik Dergi Sayı 9 Yayında !

Tarih : 28/ 11/ 2010

Amatör olarak yayın hayatına başlayan,3.senesini dolduran ve bugün ise yüzbinlerce kişinin takip ettiği bir dergi haline gelen Şebokolik Dergi yeni sayısında değişen içeriği ve kendine kattığı yenilikler ile siz Şebokolikler’e merhaba diyor:)

Yeni sayımızda ; 25 Eylül Harbiye Akustik Konseri ile Şebnem Ferah,İtalya’dan konuğumuz Theatres des Vampires,Pukku Mikku,ekranların sevilen ismi Erdem Yener,müziğe kemanı ile hayat verenCeren Aksan,Rock Fm’deki radyo programı ile Dinçer Tuğmaner,Kemancı’da bizler ile buluşan Renk körü ,Metropolis ve de tiyatro dünyasından Fatih Altın nam-ıdeğer kekeçoğlan misafirlerimiz arasında.

Yeni sayımızda;2011′de çıkacak olan albümlerini ve çok daha fazlasını bizen anlatan Theatres des Vampires,”bir grubun anatomisi” adlı yeni konseptimizle Pukku Mikku grubunun doğuşu,Avea reklamı ve oynamakta olduğu Şen Yuva isimli dizi ile Erdem Yener,94.5 Rock Fm’de perşembe geceleri yolculuğunun vazgeçilmez makinisti Dinçer Tuğmaner bizlere programanını ve kendine dair bilinmeyelenleri anlattı.

Ceren Aksan ile kemana,sanata,hayatına ve de yapmakta olduğu fotoğrafçılığa dair bilinmeyenleri konuştuk.Kemancı’da buluştuğumuz ve özel cevapları ile bizlerle birlikte olan Renk Körü,dününden bugününe,yurt dışına açılmalarından tekrar Türkiye’ye dönmelerine kadar, Metropolis ile kendi hikayelerini konuştuk.Kekeçoğlan çok özel ve samimi cevapları ile bizlerle oldu.

Bu kadar mı? Grup tanıtımları,özel yazılar,rock müziğine dair haberler ile yine çok farklı bir sayı sizleri bekliyor.Buyrun..

9.sayımıza dek 1.6milyonun üzerindeki izlenme rakamına ulaşmamızda bizlerden desteğini esirgememiş tüm Şebokoliklere tekrar teşekkürler.
Ne demiştik?“Şebnem Ferah nereye,biz oraya.Daima!”

Dergiyi aşağıdan okuyabilirsiniz…

Ayrıca : http://dergi.sebokolik.com/sayi-9 adresinden dergimizin 9.sayısını
http://dergi.sebokolik.com/ adresinden ise Şebokolik Dergi’nin ilk 8 sayısını ve Şebokolik Çizgisel’i okuyabilirsiniz.


Bookmark and Share

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.