Şebokolik Dergi Sayı 8 Yayında !

Tarih : 24/ 08/ 2010

Şebokolik Dergi Sayı 8 yayında.Amatör olarak yayın hayatına başlayan,3. senesini dolduran ve bugün ise yüzbinlerce kişinin takip ettiği bir dergi haline gelen Şebokolik Dergi’nin yeni sayısında;en yeni klibimiz ”Eski”…Fanta Gençlik Festivali’nde yer alan Şebnem Ferah ve ekibine dair tüm detaylar..Dans Pistinde Kraliçe ile dans eden arkadaşlarımızın düşünceleri,heyecanları ve Şebo hakkında çok daha fazlası..Yeni sayının konukları ise Çilekeş,Karapaks ve Okan Meriç.

Şebokolik Dergi’nin yeni sayısında ”Histeri Çalışmaları” albümü ile rockseverler ile buluşan Çilekeş grubu albümün hazırlık sürecini,müziklerindeki değişimi ve merak edilen detayları bizlere anlattı.Diğer konuğumuz Karapaks ise geçmişten bugünümüze gelen o unutulmaz parçaların hatıralardan tekrar bizlere ulaşma hikayesini bizlerle paylaştı.Ayrıca, Rock fm 94.5′de ”Gitarist” programıyla bizlerle buluşan Okan Meriç ile kendisine dair bilinmeyenleri ve radyoculuk serüvenini konuştuk.

Bu kadar mı? Sonisphere Festivali ve Foça Rock Festivali inceleme yazıları..Keşfedilmeyi bekleyen 3 isim…En yeni haberler ,en yeni filmler ve çok daha fazlası Şebokolik Dergi Sayı 8′de sizleri bekliyor..

8.sayımıza dek 1.5 milyonun üzerindeki izlenme rakamına ulaşmamızda bizlerden desteğini esirgememiş tüm Şebokoliklere tekrar teşekkürler.Şebnem Ferah nereye,biz oraya.Daima!

Dergiyi aşağıdan okuyabilirsiniz…

Ayrıca : http://dergi.sebokolik.com/sayi-8 adresinden dergimizin 8.sayısını
http://dergi.sebokolik.com/ adresinden ise Şebokolik Dergi’nin ilk 7 sayısını ve Şebokolik Çizgisel’i okuyabilirsiniz.


Bookmark and Share

Yorumla

  1. Posted by kader on March 20th, 2011, 18:17

    Şebokolik dergisini nereden temin edebilirim acaba ?

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.