Şebokolik Dergi Sayı 7 Yayında !

Tarih : 28/ 05/ 2010

Şebokolik Derginin 7.sayısı yayında.Yayın hayatına amatör olarak başlayan,bugün ise onbinlerce kişinin takip ettiği bir dergi haline gelen Şebokolik Dergi’nin yeni sayısının konukları Aslı Gökyokuş,Umut Kaya,Deja-vu ve Gökcan Sanlıman.

Son olarak Şubat ayının sonunda Türkiye’de Şebnem Ferah hayranlarının(Şebokoliklerin) neler yapabileceğini gösteren bir albüm özel sayısıyla karşınızda olan Şebokolik Dergi,  500.000 izlenme rakamına ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Bu rekorumuzda payı olan herkese, öncelikle sanatçımıza ve ekibine, Pasaj müziğe ve tüm Şebokoliklere teşekkürler. Ve şimdi, Şebokolik Dergi Mayıs ayı sonu itibariyle ise yine ilklere imza atmak için yeni sayısıyla sizlerle.

Şebokolik Derginin yeni sayısında,kısa süre önce “Büyüdük” albümü ile sevenleriyle buluşan Aslı Gökyokuş,albümün hazırlık sürecini anlattı.Son dönemin başarılı çıkış yapan müzisyenlerinden Umut Kaya, konser turnesi esnasında konuğumuz oldu. Diğer konuğumuz Deja-vu ise kısa zamanda sevilen  “Sinir Ötesi Operasyon” albümü ile konuğumuz oldu.Ayrıca “Yesterday” isimli albümünde Şebnem Ferah’ın vokal olarak konuk eden Gökcan Sanlıman da albümünü Şebokolik Dergi’ye anlattı.

Sadece bu kadar mı?   Sonisphere Festivali Türkiye ayağı…Eurovision temsilcimiz Manga,Malt,Mor ve Ötesi ve Karapaks’ın yeni albümleri…Doğasever müzisyenlerden ”Doğa İçin Çal” projesi ve daha fazlası Şebokolik Dergi 7. sayısında sizleri bekliyor.

Şebokolik Dergi yine çok özel bir sayıyla sizlerle.

Dergiyi aşağıdan okuyabilirsiniz…

Ayrıca : http://dergi.sebokolik.com/sayi-7 adresinden dergimizin 7.sayısını
http://dergi.sebokolik.com/ adresinden ise Şebokolik Dergi’nin ilk 6 sayısını ve Şebokolik Çizgisel’i okuyabilirsiniz.


Bookmark and Share

Yorumla

  1. Posted by Şebokoliq_sefa on May 28th, 2010, 17:05

    Hep beraber 100. sayımızıda kutlarız inş. mükemmel olmuş gene herzamanki gibi. Amatör oldugumuzu kimse söyleyemez bence…

  2. Posted by şeboist tuğçen (= on May 31st, 2010, 13:20

    Ellerinize sağlık harika olmuş… İçinde şebo olan herşeyin mükemmel olacağı gibi bu da mükemmel..Şeboistlere selam

  3. Posted by Şeboistttt on July 3rd, 2010, 01:21

    Şebooo hayat demek benim için…Nefes almak demek…
    herseyini,tüm haberlerini yakından takip etmeye çalısıorum.hiç bir konserini kaçırmadım bu zaman kadar çok şükür,kısmet oldukçada kaçırmaya niyetim yok!!!yalnız aramadığım yer kalmadı nerden alınıyo şebokolik dergisi?satışı nerelerde war?lütfen bilgilendirirseniz sewinirim.dergi 7.sayısında we ben hala 1 tane bile elde edemedim :’(

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.