Şebokolik Dergi Benim Adım Orman Albüm Özel Sayısı Yayında !

Tarih : 20/ 02/ 2010

Şebokolik Dergi’nin son sayısını 30 Ekim 2009′da çıkarmıştık.16 Aralık tarihinde gelen Şebnem Ferah’ın yeni albümüyle beraber,daha önceden de aklımızda olan “albüm özel sayısı yapma” fikrini hayata geçirmek istedik ve Şebokolik Dergi olarak Benim Adım Orman albümüne yönelik bir albüm özel sayısı hazırladık.

Albüm özel sayısı ile birlikte, hayranı olduğumuz Şebnem Ferah’ın şarkılarını dinlemek ve kliplerini izlemekten öte, hazırladığı “Benim Adım Orman” albümüne dair daha detaylı bir inceleme hazırladık. Konser imkanı bulamayan arkadaşlarımız için konser incelemeleri, albümle ilgili verilen röportajları takip edemeyen arkadaşlarımız için basınla ilgili tüm haberlere yönelik bir inceleme yazısı hazırladık.

6.sayımızın bir diğer farkı da, bu albümü çok uzun süre bekleyen Şebnem Ferah hayranları için. Beklediğimiz o uzun süreçte neler yaşandığını, bu albümün hangi aşamalardan geçtiğine bizzat şahit olacaksınız. Bu süreçler için Kayıt aşamasında Alp Turaç, Miks aşamasında Murat Bulut, Mastering aşamasında Evren Göknar, Tasarım aşamasında ise Hale Utangaç dergimize konuk oldu.

Ayrıca albümde, gala konserlerinde ve diğer programlarda Şebnem Ferah ve ekibini yalnız bırakmayan müzisyen Serdar Barçın da bu sayının konukları arasında. Özellikle konser performanslarıyla dikkatleri üzerine toplayan müzisyen, bizi kırmadı ve sorularımızı yanıtladı.

Şebokolik Dergi yine çok özel bir sayıyla sizlerle.

Dergiyi aşağıdan okuyabilirsiniz…

Ayrıca : http://dergi.sebokolik.com/sayi-6 adresinden albüm özel sayısını
http://dergi.sebokolik.com/ adresinden ise Şebokolik Dergi’nin ilk 5 sayısını ve Şebokolik Çizgisel’i okuyabilirsiniz.


Bookmark and Share

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.