Benim Adım Orman 2.Klip Parçası Belli Oldu!

Tarih : 24/ 02/ 2010

Şebnem Ferah 24 Şubat tarihinde katıldığı Show Radyo’daki radyo programında Benim Adım Orman Albümüne dair hazırladıkları ikinci videodan bahsetti.

Şebonun konu hakkındaki açıklaması ise şöyleydi;
“Şimdi önümüzde ikinci bir video için planlar var ama öyle gözüküyor ki çok yüksek olasılık ile eski adlı parçaya çekeceğiz. Ama ben bu albüm için mümkün olduğu kadar çok video yapmak istiyorum zaten ve serapmış da çok sevilen bir şarkı ,benim de çok sevdiğim şarkılardan birtanesi gerçi ben hepsini çok seviyorum.şu an önümüzde %99 eski gözüküyor 2. video için ama her an herşey değişebilir.”

Şebnem Ferah’ın diğer çalışmalar ile ilgili sözleri ise şöyle;

“Mahalle’ye ben de mutlaka video çekicem ama şimdilik 2.video için Eski gözüküyor. Belki daha sonra Mahalle’yi yaparız ama emin olsunlar böyle fırsat buldukça ve iyi fikirlerle karşı karşıya geldikçe mümkün olduğunca çok video çekmek istiyorum.”


Bookmark and Share

Yorumla

  1. Posted by Erkin Yiğit on February 25th, 2010, 11:29

    Voovv.. :) Eski, favori parçam değil ama o da güzel ve dinlendirici bir şarkı. DVD Player’ımda sürekli aynı klip dönmesindense iki tane mükemmel klip dönmesi daha iyi olacak. :P

    Mahalle’ye klip çekileceğine de çok sevindim, Eski’den sonra gelecek olan klip Mahalle olabilir çünkü Şebo’nun stratejisi bu. Açıklamasını yapamıyorum çünkü bende bilmiyorum ama böyle hissediyorum. :P Daha sonra İstiklal Caddesi olabilir ve Benim Adım Orman’a klip çekmeyi düşünürse en son çekeceği kliptir bu albümde.

  2. Posted by nur kale on February 26th, 2010, 13:34

    bu çok güzel bir haber…:)umarım en kısa zamanda klip yayınlanır.ardından da benim adım orman çok hoş olur:)

  3. Posted by cagri on February 26th, 2010, 18:49

    eskiii
    bu haber süper oldu ya :)

  4. Posted by cenk on February 27th, 2010, 13:24

    Ya İstiklal Caddesi Kadar çok seviliyor neden ona çekmiyor…Hepsi güzel evet ama İstiklal caddesi kadar en çok tutulan şarkılardan biri oldu…Bence istiklal’e çekmeli…Konuşmada istiklal caddesi kadar’dan söz etmemiş bile moralim çok bozuldu..

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.