Aydilge’nin Amerika’da Kazandığı Birincilik, Belgeselle Taçlanıyor.

Tarih : 27/ 03/ 2012

Aydilge’nin Amerika’da Kazandığı Birincilik, Belgeselle Taçlanıyor.

Geçtiğimiz ay, Aydilge’nin Killit albümünün en sevilen kliplerinden Geri Dönmem, Amerika’nın en çok tıklanan video müzik sitelerinden www.makeastar.com tarafından düzenlenen yarışmada birinci olmuştu. Yazın Kalifornia’da gerçekleşecek olan festivalde konser verecek olan Aydilge, organizasyon tarafından çekilen özel belgesele de konuk olup, Türkiye’de rock müzikle ilgili deneyimlerini paylaşacak.

Aydilge’nin yepyeni Single’ı Sorma, Belgeselde canlı seslendirilecek

Dünyanın farklı bölgelerinden seçilmiş müzisyenlerle ve de birincilik kazanan Aydilge ile yapılacak olan röportajlardan oluşacak belgeselde, Aydilge akustik bir performansa da imza atacak. Farklı sesi, rock’la doğu tınılarını kaynaştıran kendine özgü tarzıyla yurt dışında da dikkat çeken Aydilge, bir Sezen Aksu bestesi olan yeni cover single’ı Sorma’yı da belgeselde canlı olarak seslendirecek.

Yarışma ile ilgili

Amerika’nın en çok tıklanan video müzik sitelerinden www.makeastar.com tarafından düzenlenen ve dünyanın farklı ülkelerinden müzisyenlerin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada, Amerika’nın önemli prodüktörleri tarafından elenen yarışmacılar, son üç turda halk oylamasına tabi tutuldu. Her üç aşamayı da önde bitiren Aydilge’nin Geri Dönmem klibi, dünyanın farklı ülkelerinden gelen oylarla tüm rakiplerini geride bıraktı ve yarışmanın birincisi oldu.

Yorumla

Bu konu hakkındaki yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.