bi-garip
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 3
Mod : Keyfi Yerinde
|
 |
« Yanıtla #75 : Ocak 13, 2010, 18:01 » |
|
Hiç birine vermezdim.
Çünkü hepsi bu ülke için fazla saplantılı ve ideolojik hale geldiler. Bu cümleleri kurmak üzücü olsada bence gerçekler böyle.
|
|
|
|
|
|
- Bu dünyada yaşamak başlı başına bir sanattır ! -
|
|
|
seninbey
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 2
|
 |
« Yanıtla #76 : Şubat 17, 2010, 20:33 » |
|
akparti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finally Free
Forum Ekibi
Sebocu

Teşekkür Sayısı 42
|
 |
« Yanıtla #77 : Mart 03, 2010, 11:19 » |
|
Chp
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 03, 2010, 17:41 Gönderen: ozlem35_ »
|
|
If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm at karmas burning , Or Look ahead, but keep on turning.
|
|
|
seboist__nr
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 2
|
 |
« Yanıtla #78 : Haziran 21, 2010, 21:29 » |
|
akp ye vermem kesinlikle ; bazı şeyleri simgeleştirip insanları en çok kısıtlayan ve ne yaptığını bilemediğimiz kestiremediğimiz bir parti..., mhp ye vermem çünkü iktidara gelince ülkeyi iyi yöneteceğine inanmıyorum.. chp ye vermem çünkü ; deniz baykal cebi solda kalbi sağda atan bir vatandaş.. muhalefet olmak ona yakışıyor herşey bir yana deniz baykalın partiden atıldığı günleri de biliyoruz , hatırlıyoruz hepimiz sebepleride açık üstelik.. !... zaten diğer partileri hiç düşünmem bile..
bu ülkede , ülkemi gerçekten iyi yönetecek , gerçekten ülkeyi satmayacak , gerçekten tüm doğruluğuyla dürüstlüğüyle işi yürütecek ve ülke adına güzel gelişmeler yapacak , kendi menfaatinden önce ülkemi düşünecek , herşeyden önemlisi ülkemi ; laik , eşit , demokratik , devletçi , özgürlükçü şekilde yönetecek bir parti yok malesef...
|
|
|
|
|
|
yeşildim olabildiğince yaşlandım maviye değince...
|
|
|
sebomania_tuqce
şebo'(m) <3
Sebocu

Teşekkür Sayısı 34
|
 |
« Yanıtla #79 : Haziran 21, 2010, 21:31 » |
|
laik , eşit , demokratik , devletçi , özgürlükçü şekilde yönetecek bir parti yok malesef...
katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
Hepsini Dileyip Gerisine... Direniyorum...
|
|
|
jackalhandsome
_BahtSız BedeWi_
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 22
Çolde kutup ayısıyla beraber :(
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 20, 2010, 17:00 » |
|
CHP olmadan Atatürkü,MHP olmadan ülkesini,AKP olmadan dinini seven bir görüş olursa ona veririz ama yok maalesef!!!
|
|
|
|
|
|
SANA SESSIZLIGIMLE BAGIRIYORUM...
|
|
|
Sebokolik_Yasam
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı 0
Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın
|
 |
« Yanıtla #81 : Nisan 07, 2011, 01:12 » |
|
Akp ; Amerikanın buyruğunda ülkeyi bölücülüğe sürükleyen bir partidir.Bunu açıklamaya bile gerek yok artık makarna yemekten bitap düşmüş kimseler dışında herkez anladı.
Chp ; Aslında solcuyum Chp'liydimde ama bu partide Atatürk'ün çizgisinden baya baya kaydı.Fethullah Gülen gibi bir teröriste bile konuşma yasağı getirildiğine göre bu partinin zamanı geçmiştir.
Mhp ; Ucube olayındaki yıkım,referandumdaki taban olayı bir sürü hezimet ve iki yüzlü yönetimden sonra bu partiye güven olmaz sanırım sokak köşelerindeki ocaklarında sırf ülkücü işaretine özentisinden üye olan çocuklar dışında oy alamazlar.
BDP ; Seviyeli bir forumdayız üstelik Şebo forumu o yüzden küfür etmeyeceğim.Sözde devrimci ve solcu bu parti her Kürt halkını seven Türk'ü kendisine çevirip ülkeyi bölüyor.Çocukları ön safaya atıp devrim sloganları söyletiyor doğmamış çocuğu öldüreni kaale alıyor.Gerçekten yazık.Kandırılmış Kürtlerin bu üremesi sonucu istemesekte bir 100 yıl sonra iktidara gelecekler ama varsa hakkım vatanda varsa hakkı dedelerimin vatanda haram olsun.
Tüm partilere muhalif olabilirim.Gerçekten siyaset çok karıştı lise yıllarında çocuklardan faydalanmak dışında yapılan hiç birşey yok.
|
|
|
|
|
|
Düşündüm,buldum sandığım yüz yıllık gerçekler hepsiyle giyindim durdum bazen büyük geldiler...
|
|
|
sebocagla
sebocagla
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 3
|
 |
« Yanıtla #82 : Nisan 16, 2011, 15:05 » |
|
TKP kesinlikle
|
|
|
|
|
|
sözlerime değer verilmezse konuşmanın ne anlamı var
|
|
|
seninbey
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 2
|
 |
« Yanıtla #83 : Haziran 02, 2011, 19:13 » |
|
chp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecem*
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 2
|
 |
« Yanıtla #85 : Haziran 10, 2011, 12:34 » |
|
CHP 
|
|
|
|
|
|
Şeboyuuuu çok çok çok çooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
|
|
|
|