|
|
MayınTarlası
Sebocu

Teşekkür Sayısı 98
Şükürler Olsun...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2010, 11:20 » |
|
Herkese Hayırlı Olsun Arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol
(: Şebokolik :)
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 15
Yeniden koş yollarda, durma!
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2010, 12:26 » |
|
Çok güzel olmuş çooook.. Okumaya doyamadım gerçekten bir solukta okudum içinde ne var ne yoksa her şeyi.. Ellerinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fadetoblack
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2010, 12:30 » |
|
yine cok başarılı bi çalşma olmş..emek veren herkesn eline sağlık.tskler  )
|
|
|
|
|
|
benim belkide gizli bir bildiğim war elbette ağlarım benim can kırıklarım war... senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde içinde yüzdüğüm bir deniz war...
|
|
|
şebokolik_srkn
Klasik Üye

Teşekkür Sayısı 5
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2010, 12:50 » |
|
Yine harikalar yarıtılmış..Emek karşılığı bu olsa gerek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebomania_tuqce
şebo'(m) <3
Sebocu

Teşekkür Sayısı 34
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2010, 12:56 » |
|
muhteşem olmuş muhteşem ! tek solukta okudum teşekkürler şebokolik.com
|
|
|
|
|
|
Hepsini Dileyip Gerisine... Direniyorum...
|
|
|
Finally Free
Forum Ekibi
Sebocu

Teşekkür Sayısı 42
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2010, 13:01 » |
|
Tek kelimeyle harika , dolu dolu bir sayı olmuş son sayfaya Şebnem Ferah'ın dergi hakkındaki düşüncelerini eklemeniz ayrıca hoş olmuş.  nice sayılara , emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.Her zamanki gibi beklediğimize değmiş.
|
|
|
|
|
|
If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm at karmas burning , Or Look ahead, but keep on turning.
|
|
|
NovemberRain
emre
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 2
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2010, 13:28 » |
|
Çok harika bir çalışma olmuş. Hazırlayan ve hazırlanmasında katkıda bulunan arkadaşlara çok çok teşekkürler.. 
|
|
|
|
|
|
Geniş ve loş bir yer, istersen sen de bir uğra.. Doğru yanlış, iyi kötü herkes orda...
|
|
|
imaginary91
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 16
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2010, 13:37 » |
|
ne şebokolik dergi mi? -hayır takip etmiyorum... yani geçip sekiz sayı çıkarmış mı çıkarmamış mı bilmiyorum...
heyy sanırım hemen her konuda yalan söyleyebilirim lakin hayırr bu konuda söyleyemem... şebokolik'in sekizinci sayısı müthiş olmuş...dolu dolu...rengarenk...derginin sonunda yer alan Şebo nun dudaklarından dökülen o güzel sözlere gelince böylesi güzel bir dergi için iyi bir son olmuş ama dokuzuncu sayının heyecanını şimdiden içimize işleyecek kadar da iyi bir başlangıç neyse neyse ben şimdi tekrar ve tekrar okuyayım içinde yazılanları, her bir resme tekrar bakayım...ben de gözlerimle eski'teyim bu yepyeni dergimizi;) emeklerine sağlık...yüreğinize ...işte yaa "şebokolik" farkı böyle bir şey...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2010, 13:42 Gönderen: imaginary91 »
|
|
...sigaranı yalnızca rüzgarla paylaşmayı öğreniyorsun...
|
|
|
şebosfer
Seda
Forum Ekibi
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 35
HoşcakaL...
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2010, 14:07 » |
|
Yine muhteşem bir sayı olmuş. ama şebokolik dergiyi bir defa okumak yetmiyor bana bir diyer sayı çıkana kadar tekrar tekrar hiç bıkmadan okuyorum 
|
|
|
|
|
|
Kaçırma gözlerini benden suçlu suçlu...
|
|
|
|
|
Finally Free
Forum Ekibi
Sebocu

Teşekkür Sayısı 42
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2010, 15:01 » |
|
Şunu da söylemeden geçemiycem derginin 24-25 sayfasını işte olmama rağmen okudum dayanamadım. gerisine de şöyle bir baktım.İşi abartıp okumaya devam edebilirdim ama derginin hemen bitmesini istemediğim için bir kısmını akşam okumaya karar verdim.Çocukken de böyle yapardım, çok sevdiğim bir çikolatayı aldırdığım zaman önce yarısını yerdim sonra kalanını saklar 1-2 gün sonra yavaş yavaş tüketirdim. Şebokolik dergiye yaklaşımım da aynen böyle , bitmesin hiç. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2010, 15:02 Gönderen: Finally Free »
|
|
If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm at karmas burning , Or Look ahead, but keep on turning.
|
|
|
imaginary91
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 16
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2010, 15:07 » |
|
hey Hande Abla'm yorumun da en az şebokolik dergi kadar müthiş olmuş şu son yorumundan bahsediyorum...bi'tanesin sen ;)kim mi, ne mi? elbette şebokolik ve o ailenin sevdiğim üyelerinden Hande Abla'm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imaginary91
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 16
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2010, 15:18 » |
|
bu arada eklemeden edemeyeceğim dergide fanta fest'e ait yazıları okurken özellikle de 24 temmuz'a ait olanları hey o delgeç teki aareeenaaaaaaaaaaaa deyişi birden kulaklarıma geldi de o an ki hali gözlerimin önünden geçti de tüylerim diken diken oldu...müthiş bir geceydi...o geceyi o anı bana tekrar yaşattığı için teşekkürler biricik dergi'm=) e hangisi olduğuun biliyorsunuz... bırakın şımartayım biraz o bunu hakediyor=) teşekkürler şebokolik dergi;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|