güzel video ama sana çok kızgınım tamam sabahtan beri konser alanındaydım ama sırada bekleyip bizim gibi kasmadın yani koşede keyfine baktın sonra bi baktım en öndesin neyse geçti gitti artık

Erken saatte orada olduğumuzu herkes zaten biliyor,biz gittiğimizde 35 kişi filan vardı bunuda biliyoruz,en önde olmam bundan dolayı gayet doğal.
Gelelim şimdi sırada rahat takılma konusuna..
geldik sıramıza geçtik orada bi süre takıldık vs.. sonra kalabalıklaşmaya başladı herkes bizi tanıdı fialan.sonra karnımız açıktı ve bikaç arkadaşla beraber (gruptan)
yemeğe gittik,geldiğimizde herkes ayağı kalkmış,öne doğru ilerlemiş sıra akodiyon gibi büzüşmüştü,saat daha 16:00 dı.zaten sabahtan beri yollarda sıralardayız..saat 19:00 a kadarda o sırada ayakta tıkış tıkış bekliyeceğiz,sonra içeri girince 2 saatte en önde ezilerek ayakta bekliyecez bunları herkes biliyor,ee madem öyle neden ayagı kalkmış bu millet ? neden öne dogru çullanmışlar tıkış tıkış oolmş? kimse bilmiyor? biri güvenlikler kaldırdı dedi. gittim güvenliğin yanına böyle böylee..dedim
ayaktamı beklicez ne alaka derken,adam böyle bişe yok dedi,
''tek başıma tüm sırayı doştım,arkadaşlar saat daha 4 kapı 7 de acılacak konser 9 da baslıcak herkes biraz geri açılsında sırada otrark bekleyelim..'' dedim tek tek dolaştım 10 kişi tamma dediyse 3 4 kişi ne alaka diye sivrildi tartıstım durdum batım kimse sallamıyor.. bana söylenen söz ne biliyomsnz,siz önde oturcaksnz diye biz gerimi açılacaz?

...
lafı uzattıgımın farkındayım ama uzatmam gerekiyordu,olayın tamamını bilmenizi istedim.anlamanız için.. Elbette o sırada 7 ye kadar tıkış tıkış ayakta beklemeyecektim..bekleyenler şikayetçi olmadığı için herkes ayakta beklemeye mecbur kaldı..