Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şebnem Ferah 27 Mart 2011 Ankara Konseri  (Okunma Sayısı 6944 defa) Bookmark and Share
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatihgulec
ιкι ησктα üѕтüѕтє(:)
Yeni Üye

Teşekkür Sayısı 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

:)

« Yanıtla #45 : Mart 30, 2011, 21:42 »

öncelikle bu kadar geç yazdığım için kusura bakmayın konserde bende memoti ve kankası ile birlikteydim gerçekten harika bir konserdi kelimesi kelimesine arkadaşım anlatmış her şeyi geç yazmamın nedeni bi kaç gündür sınavlarımla boğuşuyor olmam memoti ve arkadaşı biliyorlar durumumu Gülümseme ikisini de saygıyla selamlıyorum. Evet aranıza yeni katıldım sayılır ama yalnış anlamazsanız sizleri biraz eleştirmek istiyorum öncelikle ankarada da gittiğim 3 konserde de memoti ve kankasını görebildim şebokolikten ben daha fazla olableceğimize inanıyorum pankart hiç olmadı bu 3 konserde de ve üzüldüm evet siteye çok girip aşırı aktif olan bir üye değilim belki ama kendi içimde bu şekilde eleştiriyorum sizleri umarım bir gün şebokolik buluşması ayarlayıp toplantı havasında bu konuyu konuşuruz diye umut ediyorum hepinize selamlar ŞEBOKOLİKLİ OLMAK BİR AYRICALIK olacağına inanıyorum
« Son Düzenleme: Mart 30, 2011, 21:54 Gönderen: MayınTarlası » Kayıtlı

***YENİDEN DOĞUP GELSEM***
fatihgulec
Yeni Üye

Teşekkür Sayısı 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : Mart 30, 2011, 21:59 »

ya bişey daha var Gülümseme siitedeki yetkili arkadaşlar şebo ile görüşme ayarlayamıyorlarmı yani menajer'ini tanıyan yopkmu yani Gülümseme bizde konserlerden sonra gitsek yanına arka kapılarda beklemesek fln Kahkaha:D ne güzel olur Gülümseme umarım bir sonraki konserde daha çok kişi ile tanışırım Kahkaha saygılarımla

bobo13
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : Mart 30, 2011, 22:27 »

öncelikle bu kadar geç yazdığım için kusura bakmayın konserde bende memoti ve kankası ile birlikteydim gerçekten harika bir konserdi kelimesi kelimesine arkadaşım anlatmış her şeyi geç yazmamın nedeni bi kaç gündür sınavlarımla boğuşuyor olmam memoti ve arkadaşı biliyorlar durumumu Gülümseme ikisini de saygıyla selamlıyorum. Evet aranıza yeni katıldım sayılır ama yalnış anlamazsanız sizleri biraz eleştirmek istiyorum öncelikle ankarada da gittiğim 3 konserde de memoti ve kankasını görebildim şebokolikten ben daha fazla olableceğimize inanıyorum pankart hiç olmadı bu 3 konserde de ve üzüldüm evet siteye çok girip aşırı aktif olan bir üye değilim belki ama kendi içimde bu şekilde eleştiriyorum sizleri umarım bir gün şebokolik buluşması ayarlayıp toplantı havasında bu konuyu konuşuruz diye umut ediyorum hepinize selamlar ŞEBOKOLİKLİ OLMAK BİR AYRICALIK olacağına inanıyorum
evet söylediklerine tamamen katılıyorum bende bu durumdan çok şikayetçiyim ama yapcak bişey yok. diğer iletinede cevap veriyim. menejerleri tanıyanlar var hatta ayarlıyolarda ama bu birden olmuyo herkesi aynı anda sokmazlar sırayla ve zamanla olur bazende şanssızlık oluyo mesela bu konserde şebnem içeri kimseyi almamış

Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı çıkmaz bir sokağa benzetiyorum
fatihgulec
Yeni Üye

Teşekkür Sayısı 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : Mart 30, 2011, 22:42 »

bobo13 sana teşekkür ederim biz bari iletişimimizi koparmayalım seni ve kankini bir sonraki konsere kadar özleyeceğim Karizmatik

memoti
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 14
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : Mart 30, 2011, 23:07 »

bobo13 sana teşekkür ederim biz bari iletişimimizi koparmayalım seni ve kankini bir sonraki konsere kadar özleyeceğim Karizmatik
eksik olma fatih Göz kırpan
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Şebokolik Dergi Sayı 12 / Rockoza Dergi Sayı 2