|
Amélie
..siyah eLbiseli kız || HYY..
Klasik Üye

Teşekkür Sayısı 86
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 27, 2007, 19:19 » |
|
Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı..? Perdeler & Yemen türküsü
Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı..? Yok
Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz..? Çok sık
Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi..? Sigara
Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi..? Yok
Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi..? Perdeler
Perdeler albümü ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı..? Mükemmel bir albüm
|
|
|
|
|
|
|
seboistim
Klasik Üye

Teşekkür Sayısı 1
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 27, 2007, 19:29 » |
|
1)nereye kadar 2)yok 3)yanii dinlerim işte 4)sigara 5)saatim çalmadan 6)perdeler 7)üsstekine katılıorm süper bi albüm diğerleri gibi
|
|
|
|
|
|
|
SeBoİsT_07
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 2
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 21, 2008, 12:45 » |
|
* nereye kadar
* yok
* arada sırada
* sigara
* günaydın sevgilim
* perdeler
* diğer albümler gibi bu da mükemmel
|
|
|
|
|
|
|
rockreis
beni bilen bilir, tanıyan anlar, anlayan susar, anlamayan uzar ;)
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 79
küçük zeytin'im öldü :'(
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 11, 2008, 21:44 » |
|
1) sil baştan 2) yok 3) bütün şarkılarını karışık olarak dinliyom 4) sil baştan 5) aşk 6) sigara 7) tüm albümleri gibi çok güzel
|
|
|
|
Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana insan nasıl konuşur kendisiyle, nasıl koşar aynalara bir cana hasret bilmezler.
hayat kapımı kapatırken, arada sadece azrailin girebileceği kadar bir boşluk bırakıyorum. kimseyi görmek, duymak istemiyorum artık. kimseyle konuşmak istemiyorum. sadece azrailin ''BEN GELDİM'' demesini bekliyorum.
|
|
|
|
|
JPS-7-
δeβneო ŦeЯαh
Şebokolik
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 96
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 24, 2009, 19:03 » |
|
Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı..? Sigara
Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı..? - Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz..? Hergün (= Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi..? Sigara Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi..? - Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi..? Perdeler Perdeler albümü ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı..? Bu albümde Şebom'un diğer albümleri gibi oldukça güzel.. 
|
|
|
|
|| Sen kibritin hiç yαnmαyαn ucundα..Ben sigαrα dumαnının αltındα.!?
|
|
|
hammond
۵ ~ KEİTH ~ ۵
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 90
Oyun bitince, şah da piyon da aynı kutuya konur...
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 24, 2009, 19:09 » |
|
* Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı? -değişiyor bu aralar saatim çalmadan * Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı? -Yok * Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz? -hergün * Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi? -Sigara * Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi? - nereye kadar * Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi? -Perdeler * Perdeler albümü ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı? Çok hoş,güzel bir albüm ..
|
|
|
|
۵ ĐĬđзм ¤ §Ϊđẫ ¤ Ǿžפξзй ¤ ßü§яẫ ¤ Йắģî ¤ ƒзя¥∂ľ ¤ ĎïĿẳ ¤ Ẫ¥§ęģữĻ ¤ ع¢ξ ¤ §ξ¢¥ľ ¤ §зйắ ۵ (ceren'M cemre'M cansu'M )
|
|
|
_özlem_
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 9
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 15, 2009, 17:52 » |
|
Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı..? perdeler ve dünya * Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı..? günaydın sevgilim galiba * Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz..? sık sık * Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi..? dünya * Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi..? günaydın sevgilim * Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi..? perdeler * Perdeler albümü ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı..?
|
|
|
|
Türklerden nefret ediyorum! Bu yüzden Türkler gelecek kuşaklara ulaşmadan yok olmalıdır! bunun için en kısa yok TÜRKÇE unsurunu yok etmektir! ALBAY PİERRE LOTİ
|
|
|
shebo
rabiSHebOzgen
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 144
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 24, 2009, 17:02 » |
|
* Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı..? ~Aşk * Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı..? ~Yok.. * Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz..? ~Hergün.. * Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi.. ~SiL Baştan * Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi..? ~Saatim ÇaLmadan * Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi..? ~SiL Baştan * Perdeler albümü ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı..? ~Her zaman ki gibi muhteşem..
|
|
|
|
Sen nasıl başardın, yüz yıllık ağaç gibisin; nasıl böyle kaldın, büyürken eskimeyen eskise de değerlenen.
|
|
|
Lauter Laute
Şebokolik
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 14
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 21, 2010, 20:45 » |
|
1) Sigara 2) Sil Baştan 3) Şarkıya göre değişir 4) Sigara 5) Saatim Çalmadan 6) Perdeler 7) Şebnem'i ilk dinledigim albüm bu yüzden farklı bir yerde benim için.  ve sarı kıvırcık upuzun saçlar  şebonun her albümü gibi çok değerli
|
|
|
|
"Hiç kimse barışa tam olarak bir şans vermedi. Gandhi denedi, Martin Luther King denedi ama ikisi de vuruldu."
John Lennon Şebnem Ferah.. ♥
|
|
|
beyza.tkt
---Pitito---
Sebocu

Teşekkür Sayısı 13
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 21, 2010, 21:05 » |
|
* Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı..? nereye kadar, perdeler, dünya
* Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı..? sil baştan(kavak yellerinde çalınmadan önce çok severdim :/gerçi hala seviyorumda soğudum biraz :/)
* Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz..? her gün
* Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi..? sigara
* Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi..? günaydın sevgilim
* Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi..? perdeler
|
|
|
|
|
|
|
şebnemerwe
şebnemervee
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 4
sadece yarım saat...
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 22, 2010, 00:45 » |
|
Burada da perdeler albümünü değerlendirebilirsiniz. PERDELER * Perdeler albümünün en sevdiğiniz şarkısı..? Günaydın Sevgilim* Perdeler albümünün en az sevdiğiniz şarkısı..? Saatim Çalmadan* Perdeler albümünü ne kadar sıklıkta dinliyorsunuz..? her albümünü hergün dinlemeye çalışıyorum* Sizce Perdeler albümünün en popüler şarkısı hangisi..? Sil Baştan* Sizce Perdeler albümünün en az ilgi gören şarkısı hangisi..? Korkarak Yaşıyorsan* Perdeler albümünün en sevdiğiniz video klibi hangisi..? Perdeler* Perdeler albümü ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı..? harika bir şebo albümü daha ne diyebilirim ki başka 
|
|
|
|
dünüm yok yarınım sır... şbnmrw
|
|
|
alper
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 22, 2010, 07:23 » |
|
1)saatim çalmadan 2)dünya 3)her gün 4)sigara 5)günaydın sevgilim 6)sigara 7)harika
|
|
|
|
|
|
|
|