shebo
rabiSHebOzgen
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 144
|
 |
« Yanıtla #75 : Nisan 15, 2015, 18:43 » |
|
teşekkürler gelmeye çalışacam foruma uzun aradan sonra  Bütün sosyal medyalar kapanınca hepimiz buralara dönücez 
|
|
|
|
Sen nasıl başardın, yüz yıllık ağaç gibisin; nasıl böyle kaldın, büyürken eskimeyen eskise de değerlenen.
|
|
|
SeBoKoLiKo
İ_z_M_i_R_l_i
Sebocu

Teşekkür Sayısı 29
Hem utanmaz, Hem utangaç...
|
 |
« Yanıtla #76 : Nisan 15, 2015, 18:58 » |
|
Sosyal medyalarda geçirdiğimiz sürelerin çok az bir kısmını bile şu güzelim forumda geçirsek çok daha güzel şeyler olacak. Ama yeni yüzler çoğalmaya başladı. Bu da güzel bir gelisme. 
|
|
|
|
Benim hala umudum var.
|
|
|
aŞKıM_ŞeBoM
Klasik Üye

Teşekkür Sayısı 20
|
 |
« Yanıtla #77 : Nisan 20, 2015, 19:18 » |
|
|
|
|
|
aŞKıM ŞeBoM
|
|
|
aŞKıM_ŞeBoM
Klasik Üye

Teşekkür Sayısı 20
|
 |
« Yanıtla #78 : Nisan 20, 2015, 19:19 » |
|
Sosyal medyalarda geçirdiğimiz sürelerin çok az bir kısmını bile şu güzelim forumda geçirsek çok daha güzel şeyler olacak. Ama yeni yüzler çoğalmaya başladı. Bu da güzel bir gelisme.  Kapitalist sosyal ağlar ne yazık ki forum muhabetlerini bitirdi
|
|
|
|
aŞKıM ŞeBoM
|
|
|
shebo
rabiSHebOzgen
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 144
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 04, 2015, 00:22 » |
|
|
|
|
|
Sen nasıl başardın, yüz yıllık ağaç gibisin; nasıl böyle kaldın, büyürken eskimeyen eskise de değerlenen.
|
|
|
rockreis
beni bilen bilir, tanıyan anlar, anlayan susar, anlamayan uzar ;)
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 79
küçük zeytin'im öldü :'(
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 05, 2015, 07:45 » |
|
Aynen öyle Nasıl özlüyorum forum günlerini anlatamam yaa! özlememek senin elinde biliyorsun.
|
|
|
|
Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana insan nasıl konuşur kendisiyle, nasıl koşar aynalara bir cana hasret bilmezler.
hayat kapımı kapatırken, arada sadece azrailin girebileceği kadar bir boşluk bırakıyorum. kimseyi görmek, duymak istemiyorum artık. kimseyle konuşmak istemiyorum. sadece azrailin ''BEN GELDİM'' demesini bekliyorum.
|
|
|
SeBoKoLiKo
İ_z_M_i_R_l_i
Sebocu

Teşekkür Sayısı 29
|
 |
« Yanıtla #81 : Kasım 12, 2015, 23:00 » |
|
Aslinda olcak gibiydi ama, bi kıvılcım oluştu ateş almadan söndü bu başlık. Rockreis ten baskasi yok her zaman ki gibi
|
|
|
|
Benim hala umudum var.
|
|
|
rockreis
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 79
|
 |
« Yanıtla #82 : Kasım 17, 2015, 07:27 » |
|
Aslinda olcak gibiydi ama, bi kıvılcım oluştu ateş almadan söndü bu başlık. Rockreis ten baskasi yok her zaman ki gibi cevap yazmadan önce çok düşündüm (4gün biraz fazla düşünmüşüm galiba  ) eğer bir yerde bir kıvılcım varsa orada yangın çıkma ihtimali her zaman vardır. ben sanırım o tek kıvılcımım. bekliyorum yangın mı çıkacak, yoksa bende mi söneceğim.
|
|
|
|
Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana insan nasıl konuşur kendisiyle, nasıl koşar aynalara bir cana hasret bilmezler.
hayat kapımı kapatırken, arada sadece azrailin girebileceği kadar bir boşluk bırakıyorum. kimseyi görmek, duymak istemiyorum artık. kimseyle konuşmak istemiyorum. sadece azrailin ''BEN GELDİM'' demesini bekliyorum.
|
|
|
Paranoid
|
 |
« Yanıtla #83 : Ocak 09, 2016, 00:21 » |
|
sönmek yok 
|
|
|
|
Ah, ha, ha, ha, stayin' alive, stayin' alive.
|
|
|
rockreis
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 79
|
 |
« Yanıtla #84 : Ocak 09, 2016, 08:09 » |
|
bence de sönmek yok 
|
|
|
|
|
|
|
SeBoKoLiKo
İ_z_M_i_R_l_i
Sebocu

Teşekkür Sayısı 29
|
 |
« Yanıtla #85 : Ekim 16, 2016, 01:11 » |
|
Tekrar hortlatalim bu başlığı. Uzun aradan sonra @rockreis online olmuş. Ne zaman üye olmuşum diye baktimda foruma 2009 senesi imiş. Çok iyiydi o zamanlar ya. Son 1-2 hadi 3 senedir çok sessiz. Neredesiniz ey sebokolikler. Hic mi merak etmiyorsunuz eskiden böyle bir forum vardı. Bir girip bakalim duruyor mu diye. Bazen merak güzel şey olabilir aslinda  Neyse kendi kendime çok konuştum  @rockreis naber hocam nasılsın ?
|
|
|
|
Benim hala umudum var.
|
|
|
rockreis
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 79
|
 |
« Yanıtla #86 : Ekim 31, 2016, 19:47 » |
|
aynı bea  sen nasılsın. eskiler artık diğer sosyal medya organlarına takılıyor. eh evlenende çok olmuştur. evli barklı, çoluk çocuk sahibi insanım ne işim var diyorlardır. birde kimse yok ya belki de arada bakıp kimseyi göremeyince gidiyorlardır.
|
|
|
|
|
|
|
SeBoKoLiKo
İ_z_M_i_R_l_i
Sebocu

Teşekkür Sayısı 29
|
 |
« Yanıtla #87 : Kasım 02, 2016, 23:39 » |
|
Bendende ayni bea  Haklısın diğer sosyal medya lar daha popüler tabi neyse yapacak bir şey yok olduğu kadar diyelim artık
|
|
|
|
Benim hala umudum var.
|
|
|
MayınTarlası
erdemaslan
Yönetici
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 1289
kalbimin topraklarına mezarlar kazdın...
|
 |
« Yanıtla #88 : Şubat 07, 2017, 20:32 » |
|
Millet nerdesiniz...
|
|
|
|
herşeyi gömdüm, kalbim mezar
|
|