Az önce çıktı.
Uzun zamandır röportaj vermeyen ve kameralara konuşmayan Şebnem Ferah özel hayatıyla ilgili nasıl İTİRAFLARDA bulundu?
- Türk Rock müziğinin en başarılı isimlerinden Şebnem Ferah'a bir gece yarısı rastlıyoruz. Hanımefendi makyajsız en doğal halleriyle karşımızda,ünlü sanatçı yine siyahlar içinde , yüzüyse sürekli gülüyor. Saç şekli sıradan hatta aceleyle toplamış , çıkmış gibi görünüyor. Sırtındaki dövmeyse bir hayli dikkat çekici. Uzun zamandır mikrofonlara tek kelime bile konuşmayan Şebnem Ferah bu kuralını bizim için bozdu gibi bişey söyledi tam hatırlamıyorum.
Şebnem Iron Maiden konserinden çıktıklarını söyledi. Şebo hayranlarına bi sürprizi olmadığını , turneyi yeni bitirdiklerini , bir iki hafta kadar dinlenip temmuz gibi konserlere tekrar başlayacaklarını söyledi. Bu arada arkada ekiptekilerde görünüyor ,ekibi bi arada bir magazinde ilk kez gördüm
Magazinci " Bu arada Şebnem Ferah promosyonsuz en çok konser veren isimlerden biri , hanımefendiye bu başarısını hatırlattığımızda oldukça mütevazi bir yanıt alıyoruz." dedi. Şebnem ise "Çok teşekkürler böyle gördüğünüz için , biz sadece çok severek işimizi yapıyoruz." dedi. Magazin " Büyük ilgi gördünüz hem halkında sevgisini kazandınız" deyince Şebnem de "Sağolun , estağfurullah , teşekkürler , sağolun " dedi

Ve bir an da ilginç bi soru geliyor , Şebnem Ferah'a uzun yıllar eşlik eden Metomuzu , Şebonun sevgilisi sana arkadaş Metin'i göstererek "Arkadaş gruptan mı yoksa bi birliktelik falan yok di mi?" dedi , Şebo evet gruptan dedi , Metin'de yok ya ben daha yeni girdim ekibe dedi

Magazinci bu arada kızarmıştır heralde bu hatasından dolayı

Bi de sanırım çorba yaramış demişler Şeboya o da teşekkür etmiş duymadım ben orayı.
En kısa zamanda videosu bulunur inşallah yayının. Haber çok dandikti ama hepsi çok neşelilerdi , onları görmek iyi geldi sabah sabah