Arkadaşlar, sitenin Facebook sayfasında da kendi kurmuş olduğum ''Gerçek Şebnem Ferah Fanlarının Korsan Paylaşımla Mücadele Grubu''nun reklamını vermiştim.Sağolsunlar pek çok arkadaş gruba üye oldular ve kendi çapımızda çabaladık.Burdan da üye olanlar vardır belki.
Albümün çıktığı günden bu yana Muyap'a defalarca mail atılmasına rağmen bu konuda son derece duyarsız davranmaya devam ediyorlar.Ne verdiğimiz adreslere birşey yapıldı ne de başka bir önleyici harekette bulunuldu.Ben de bunun üzerine Atv ve kişiliğine, toplumsal duruşuna büyük saygı duyduğum Star Tv'den Uğur Dündar'a kısa bir mail attım.Belki bir sonuç alamayız, ama yine de bunun bizlerin görevi olduğunu düşünüyorum.Ortada bir emek var, ve bu emek hak ettiği değeri göremeden, yıpratılarak paylaşılıyor çeşitli sitelerde.
Attığım mail aşağıda.Sizlerden ricam, eğer mümkünse aşağıda vereceğim adreslere bu maili atmanz.
bizeyazin@startv.com.trhttp://w1.atv.com.tr/yorum,atv_genel.htmlAtv'ye atacağımız mesajda Uğur Dündar'a hitap bölümünü kaldıralım tabi.

Sayın Uğur Dündar'a,
Merhaba,
Muyap, internet üzerinden yapılan yasa dışı müzik paylaşımı hakkında hiçbir şey yapmamaktadır.Her geçen gün mp3 paylaşımı yapan sitelerin sayısı artmakta ve buna hiçbir çözüm bulunamamaktadır.Bunun en büyük kanıtı da aşağıda verdiğim örnektir.
Şebnem Ferah'ın yeni albümü çıktığından bu yana pek çok siteyi, Muyap'a bildirmemize ve aradan neredeyse bir hafta geçmiş olmasına rağmen bu siteler hala açıktır ve sanatçının emekleri de halen çalınmaktadır.Ne Şebnem Ferah ne de herhangi bir sanatçı bu duyarsızlığı, emek hırsızlığını hak etmemektedir.Lütfen bu konuyu gerekli mercilere iletmemizde bizlere yardım edin.Bizler, Facebook üzerinden ''Gerçek Şebnem Ferah Fanlarının Korsan Paylaşımla Mücadele Grubu'' ismi ile kurduğumuz grup vasıtasıyla hayranı olduğumuz Şebnem Ferah'ın yeni albümünün korsan ile mücadelesini kendi olanaklarımız dahilinde yürütmekteyiz.Sesimizin duyulması yolunda bize yardım edeceğinizi diliyor ve emek hırsızlığının son bulmasını umuyoruz.İyi çalışmalar.