Şebnem bu şarkıyı tek bir konserde söylemedi arkadaşlar.
7 ağustos 2003, 28 ağustos 2003, 8 eylül 2003, 26 eylül 2003 tarihli konserlerinde söylemiş.
Talihsizlik elimizde sadece sarhoş çıktığı konsere ait kayıt olması. Ekşi sözlükte yapılan yorumlara bakmıştım. Harika söyledi yorumları yapılmış bir kaç konser için. İlk konserde; "Bu şarkıyı ilk dinlediğimde ben söylüyorum zannettim" demiş. Onu sevmeyenlerin eline fırsat geçmiş konuşuyorlar ve biz de araştırmadığımız için alet oluyoruz. Bu şarkı muhabbeti nerde açılırsa açılsın bence hepimiz gereken cevabı vermeliyiz. Şebnem ingiliz dili ve edebiyatı mezunu, yıllarca ingilizce şarkı bestelemiş, ingilizce albüm demosu yapmış biri. Bir şarkı ile karalamaya çalışan zihniyeti kınıyorum.
Şebnem'i bu şarkıyla karalayabilecek kim var ki ? Karalayan insanlara aynı yıl çıktığı bir konserdeki Faithfulness coverını tavsiye etmek gerek. Bu şarkıyı söyliycem diye resmen ıkınan çok insan gördüm ben.. Oysa Şebnem mükemmel yorumlamıştı. Ki düşünün konser yorgunluğuyla ve kötü kayıtla..Ne diyebilecekler acaba

Ayrıca sarhoş olduğu halde bile Bring me to life ı detone olmadan söylemiş.
Ayrıca Şebnem'in İngilizce telaffuzuna laf edenlere ben de gülüyorum gerçekten. İlk albümü yayımlanana kadar hep İngilizce söyleyen, İngilizce sözler yazan birinden bahsediyoruz..