|
tufan
Ziyaretçi
|
 |
« : Nisan 02, 2007, 22:05 » |
|
oynaşır mıyım bi’ daha kadın mı kız mı bi’ daha ben ettim sen etme affet bırakma beni bu karda kışta bitti geçti gitti tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe e tövbe e tövbe dolaşır mıyım bi’ daha o bar bu bar geceden sabaha hadi kapat beni evlere at dönersem eger koy kapıya kalk gidelim ele oh dedirtme sevdigini kurda kuşa yedirtme hadi gidelim kalk gidelim bize gidelim eve gidelim bi’ daha bi’ daha tövbe e tövbe a a ben mi sert erkegim kanatsız bir melegim dersimi aldım geldim ver elini ayagını öpeyim tırnagın bile olamaz ben degil onlar yaramaz bu hain sensiz yapamaz kapıyı aç n’olur gireyim kalk gidelim ele oh dedirtme sevdigini kurda kuşa yedirtme hadi gidelim kalk gidelim bize gidelim eve gidelim bi’ daha bi’ daha tövbe e tövbe aklımı aldı başımdan oldum eşimden arkadaşımdan cehaletime gençligime ver hadi geri sar al en başından oynaşır mıyım bi’ daha kadın mı kız mı bi’ daha ben ettim sen etme affet bırakma beni bu karda kışta kalk gidelim ele oh dedirtme sevdigini kurda kuşa yedirtme hadi gidelim kalk gidelim bize gidelim eve gidelim bi’ daha bi’ daha tövbe e tövbe Levent Yüksel in parçasında Sebomuz back vokal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rabiSHebo
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 8
..!rabiSHebOzgen!..
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2008, 18:32 » |
|
süperrr
|
|
|
|
|
|
кimsεчε кızmıчoяum αятıк, suçlu αяαmαктαи vαzgεçтim. кimsεчε cevαвı olmαчαи soяulαя soяmuчoяum. вiяαz кıяgınım αmα olsuи, dαнα güçlüчüm αятıк. gαliвα вüчüчoяum. sαвαнlαяı gülεяεк uчαиmıчoяum αmα hiç olmαzsα αğlαmıчoяumdα. isтεmiчoяum αяtıк çoк fαzlα şεч bilmεк, sanırım; чαşαmαк dεdiğiи вöчlε вişεч dεmεк....
-------------------- << ... ! яaвiShєвOzgєη !... >> --------------------
|
|
|
rabiSHebo
Dinamik Üye
Teşekkür Sayısı 8
..!rabiSHebOzgen!..
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2008, 18:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
кimsεчε кızmıчoяum αятıк, suçlu αяαmαктαи vαzgεçтim. кimsεчε cevαвı olmαчαи soяulαя soяmuчoяum. вiяαz кıяgınım αmα olsuи, dαнα güçlüчüm αятıк. gαliвα вüчüчoяum. sαвαнlαяı gülεяεк uчαиmıчoяum αmα hiç olmαzsα αğlαmıчoяumdα. isтεmiчoяum αяtıк çoк fαzlα şεч bilmεк, sanırım; чαşαmαк dεdiğiи вöчlε вişεч dεmεк....
-------------------- << ... ! яaвiShєвOzgєη !... >> --------------------
|
|
|
rockreis
beni bilen bilir, tanıyan anlar, anlayan susar, anlamayan uzar ;)
Sebokolik

Teşekkür Sayısı 77
küçük zeytin'im öldü :'(
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2008, 18:49 » |
|
çok sevdiğim bir levent yüksel yorumu.
|
|
|
|
|
|
Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana insan nasıl konuşur kendisiyle, nasıl koşar aynalara bir cana hasret bilmezler.
hayat kapımı kapatırken, arada sadece azrailin girebileceği kadar bir boşluk bırakıyorum. kimseyi görmek, duymak istemiyorum artık. kimseyle konuşmak istemiyorum. sadece azrailin ''BEN GELDİM'' demesini bekliyorum.
|
|
|
rarely
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı 0
şarkılar yapar yarının yapamadıkları
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2008, 16:50 » |
|
o hem levet yüksel hem şebnem güzel olmuştur,kesin  dinlemek lazım 
|
|
|
|
|
|
bana yarını sor, şimdiyi bilmiyorum.
|
|
|
junixx
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 7
just believe this man real
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2009, 01:50 » |
|
şebnem ferah sölemedi bu sarkıyı dimi ?eger sölediyse bana link yollayabilrmısınz ben bulamadmda :S
|
|
|
|
|
|
çekmişim siyahları, aklımda var rock ,beynim düşler bas gitarı, oysa elimde var süpürge sapı
|
|
|
.Morsist
Anna MoLLy
Yönetici
Sebocu

Teşekkür Sayısı 52
Atlantis'ten Gelen...
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 26, 2009, 00:44 » |
|
Evet şarkıda Şebnem Ferah geri vokal olarak bulunmakta. Levent Yüksel albümlerinde bulabilirsiniz=)
|
|
|
|
|
|
Bir gün kalbin elinde sessizce patlar mı?
|
|
|
junixx
Daimi Üye

Teşekkür Sayısı 7
just believe this man real
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 26, 2009, 00:45 » |
|
bilgi için thnx 
|
|
|
|
|
|
çekmişim siyahları, aklımda var rock ,beynim düşler bas gitarı, oysa elimde var süpürge sapı
|
|
|
sebomania_tuqce
şebo'(m) <3
Sebocu

Teşekkür Sayısı 34
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2010, 17:21 » |
|
çocukluğun şarkısı ya demek şebocuda varmış işin içinde 
|
|
|
|
|
|
Hepsini Dileyip Gerisine... Direniyorum...
|
|
|
|